Predavanje na temu “Financiranje ruralnog turizma kroz realizaciju mjere 6. iz Programa...

Predavanje na temu “Financiranje ruralnog turizma kroz realizaciju mjere 6. iz Programa Ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014-2020”

3259

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županija AGRRA u suradnji s Udrugom za ruralni razvoj Ravni kotari organizira set predavanja „ Financiranje ruralnog turizma kroz realizaciju mjere 6. iz Programa Ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014-2020.”

Predavanje ima za cilj, približiti mjeru 6. – Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja, posebice podmjere: 6.2. – Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnom području i 6.4. – Ulaganja u razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima, svim zainteresiranima, posebice onima koji se već bave i koji se misle baviti turističkom djelatnošću na ruralnom podruju naše županije. Predavači su Nino Sorić dipl.oecc, voditelj Odjela i Neven Jurjević dipl.ing, savjetnik za poljoprivredu Odjela za potporu malom i srednjem poduzetništvu Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA

Predavanje će se održati u prostorijama Općine Ražanac u četvrtak, 12.studenog.2015. u 9.00 sati

 

Poziv za predavanje Ruralni turizam